Bivši kapiten FK Sarajevo se našalio

Tatomiroviću zasmetao transfer Željezničara: "Ne obraćaj mi se više"

Admin Čaušević

Iako je već nekoliko godina van BiH, Ivan Tatomirović i dalje intenzivno prati dešavanja u Premijer ligi.

Tatomirović od 2020. nastupa u Litvaniji, tačnije za ekipu Žalgirisa s kojom je osvojio i šampionski peha, a nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Iskusni štoper je nekada bio kapiten FK Sarajevo i ne krije da su mu trenuci na Koševu jedan od najboljih perioda u karijeri.

Srbijanski fudbaler je na sebe privukao pažnju komentarom na društvenoj mreži Instagram nakon što je potvrđen transfer Marina Galića u Željezničar.

Galić je objavio fotografiju sa potpisa za sarajevske Plave, poslije čega je uslijedio komentar Tatomirovića.

"Ne obraćaj mi se više", poručio je Tatomirović u šaljivom tonu novom defanzivcu Željezničara.

Galić je sve shvatio kao šalu, nasmijao se sa jedno "hahah" u komentaru te dodao "ok."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnji desni bek je u Željezničar stigao kao slobodan igrač i to iz Poljske gdje je igrao za Zaglebie u prvom dijelu sezone, ali se ove zims odlučio vratiti u Premijer ligu.

Galić je u najjačem rangu bh. fudbala igrao već za Zrinjski, Mladost, Borac i Krupu, a u svojoj karijeri nastupao je još za Branitelj iz Mostara i Inter iz Zaprešića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.