Prijateljski meč

Mulalić izveo zanimljiv sastav

Edmir Škorić

FK Željezničar danas igra prijateljski meč protiv Batona.

Duel ovih timova igraće se na Ilidži od 14:30 sati, a trener Plavih Edis Mulalić izveo je zanimljivu prvu postavu.

Bender, Cocalić, Kosorić, Malić, Galić, Mekić, Beca, Bekrić, Štilić, Gasal, Fatai

Dakle, kao što se može primijetiti, veliki broj novih i poznatih lica. Tu je ponovo Semir Štilić, ali i nekadašnji defanzivac Edin Cocalić koji se nedavno vratio nakon velike inostrane avanture.

U timu je i iskusni Samir Bekrić, kao i Marin Galić, koji je prije dva dana potpisao za Plave. U napadu će zaigrati Nigerijac Fatai koji se nalazi na probnom radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako navijači Željezničara s nestrpljenjem čekaju sve mečeve svog tima, pa tako i ovaj protiv lokalnog rivala, što će biti na neki način početak Mulalićeve nove avanture na klupi Plavih.

Željezničar pripreme obavlja u Trening centru Igmana na Ilidži, a nakon toga će boraviti u Konjicu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti