Hodžić stigao na Grbavicu, propao dolazak Stevanovića
Hodžić (desno)

Željezničar sutra igra prvi pripremni meč

Hodžić stigao na Grbavicu, propao dolazak Stevanovića · Saznajemo

S. Mlaćo
FK Željezničar će u narednim danima dobiti novo pojačanje.

Naime, na Grbavicu je stigao talentovani mladi vezista Armin Hodžić (21) koji je u našoj zemlji nosio dres Slobode, a u jednom duelu ova dva tima postigao je i pogodak na Grbavici nakon samo par minuta provedenih na terenu (2:2).

Nedugo nakon igranja u seniorskom timu Tuzlaka dobio je ponudu iz Španije, tačnije ekipe Alcorona.

Nije sve išlo po planu, s obzirom da španski tim nije ispoštovao svoje ugovorne obaveze pa je Hodžić odlučio krenuti u nove izazove.

Našao se na meti nekoliko premijerligaša, a na kraju se odlučio na dolazak na Grbavicu.

Oglasi

Danas je trenirao sa Plavima i uskoro će potpisati vjernost Željezničaru.

Treba istaći da od dolaska iskusnog Alena Stevanovića neće biti ništa. Iako je sve bilo dogovoreno, u posljednji čas Stevanović je promijenio uslove, te je dogovor propao.

Stevanović je posljednji angažman imao u Bugarskoj, a nastupao je i u Poljskoj, Koreji, Italiji, Srbiji... Sa 18 godina bio je i član slavnog Intera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar su do sada pojačali Semir Štilić, Edin Cocalić, Benjamin Šehić i Marin Galić koji je već na prvim treninzima 'pobrao' simpatije stručnog štaba.

Sutra izabranici Edisa Mulalića igraju svoj prvi pripremni meč, a rival je FK Baton, klub iz Sarajeva. Priliku će dobiti i igrači na probi o kojima stručni štab još uvijek nije donio odluku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Bolja ekipa nego što je bila. To je jasno svima
20 2
PlavoBijeli1921
Napišite i zašto se predomislio,zbog go vana iz Borca.On je još gori što ih je poslušao.Nema veze,moći ćemo dalje i bez njega.Dobrodošao Hodžiću,želim ti golove na Grbavici,ali ovaj put ne u našu mrežu ;)
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi