Saga konačno završena

Vlahović potpisao za Juventus i izabrao "težak" broj na leđima! · Zvanično

Endin Čaušević

Srbijanski napadač Dušan Vlahović zvanično je potpisao večeraas za Juventus.

Vlahović je odlučio da napusti Fiorentinu u kojoj je igrao u nevjerovatnoj formi u dosadašnjem dijelu sezone, te poziv Juventusa jednostavno nije mogao da odbije.

Srbijanski napadač je izazvao bijes navijača Fiorentine jer je potpisao za najvećeg rivala, a Juventus je večeras i zvanično potvrdio dolazak Vlahovića.

Stara dama je za dolazak ovog napadača izdvojila čak 75 miliona eura, a Vlahović je od samog početka januarskog prelaznog roka htio da ide samo u Juve.

Istu sumu novca za njega je nešto ranije nudio i Arsenal, ali je on to odbio i čekao je Juventus što je na kraju i dočekao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je na zvaničnoj stranici potvrdio dolazak Vlahovića, te je zanimljivo da je on zadružio dres sa brojem sedam koji je prethodnih sezona nosio Cristiano Ronaldo i neće mu biti lako da to opravda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.