Foto: HŠK Zrinjski

Trajkovski potpisao

Zrinjski ozvaničio dolazak još jednog pojačanja · Zvanično

Eldar Ganibegović

Zrinjski je danas ozvaničio dolazak još jednog pojačanja.

"Dejan Trajkovski, 29-godišnji slovenski branič, novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja je dogovorena do 31. maja 2024. godine.

Trajkovski u naš klub stiže kao slobodan igrač nakon angažmana u slovačkom klubu FC Spartak Trnava, a u karijeri je igrao još za četiri kluba - NK Maribor i NK Domžale u Sloveniji, Twente FC u Nizozemskoj i Puskas AFC u Mađarskoj", napisali su na zvaničnoj Facebook stranici.

Trajkovski je drugo pojačanje koje je Zrinjski danas ozvaničio, a nakon što je ranije danas potpisao Gregor Gulišija, 20-godišnji defanzivac koji je stigao iz Lillea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će u proljetni dio sezone ući kao prvi na tabeli u Premijer ligi BiH sa 48 bodova, čak 12 više od drugoplasiranog Tuzla Cityja i očekuje ih borba za titulu prvaka naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti