Zrinjski riješava pitanje lijeve strane sa bivšim igračem Spartak Trnave?
Trajkovski bi zajedno s Bekićem trebao zatvoriti lijevu stranu u drugom dijelu sezone. Foto:vecer.com

Trajkovski stigao u Mostar, danas potpisuje za lidera prvenstva

Zrinjski riješava pitanje lijeve strane sa bivšim igračem Spartak Trnave? · Saznajemo

Dino Kurbegović

Fudbaleri mostarskog Zrinjskog pripremaju se za nastavak sezone u Premijer ligi, gdje imaju 12 bodova prednosti pred drugi dio sezone u odnosu na drugoplasirani tim Tuzla Citya.

Mostarci imaju veliku šansu da se domognu nove titule prvaka BiH, ali znaju da ne smije biti opuštanja, te da spremni moraju dočekati nastavak prvenstva.

Pisali smo već o pojačanjima koja su stigla pod Bijeli Brijeg, a kako saznajemo klub je dogovorio još jedno pojačanje, ovaj put kada je u pitanju lijeva strana. Dejan Trajkovski, 29-godišnji nogometaš potpisat će ugovor s Plemićima, a ovaj igrač sinoć je doputovao u Mostar, te će danas i potpisati ugovor.

Trajkovski je od početka januara slobodan igrač sa čistim papirima, a posljednji klub bila mu je Spartak Trnava. Osim Spartaka igrao je za mađarski Puskas AFC, Twente, Domžale i Maribor.

Nastupao je za omladinske selekcije Slovenije, dok za seniorsku reprezentaciju ima upisani nastup.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trajkovski igra na poziciji lijevog bočnog, ali može igrati i lijevo krilo. Ovaj nogometaš u Mostar stiže kako bi pojačao konkurenciju na lijevoj strani, gdje šef stručnog štaba Sergej Jakirović ima samo Almira Bekića, koji u posljednje vrijeme ima probleme s povredama, te struka Plemića ne želi ništa rizikovati pred nastavak sezone.

Trajkovski je sa ekipom Maribora u četiri navrata osvojio titulu prvaka Slovenije, te i jedan trofej Kupa ove zemlje. Nakon što danas i zvanično potpiše ugovor, priključit će se ekipi na pripremama u Međugorju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
dobrodošao!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti