Susret je planiran na Butmiru

FK Sarajevo u subotu igra generalku, poznat i rival

S. Mlaćo
Nakon odrađenih priprema u Antaliji, u FK Sarajevo nastavljaju sa pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi naše zemlje.

Bordo tim će generalku odigrati protiv FK Goražde, člana Prve lige FBiH.

Susret će kako je za SportSport.ba potvrđeno iz FK Goražde biti odigran u subotu na Butmiru sa početkom u 15:30 sati, no satnica nije još definisana.

Goražde je nedavno odmjerilo snage sa Željezničarom u Jablanici i slavilo 2:0. Strijelci za tim Darka Vojvodića bili su Đuderija i Karić.

Taj meč sigurno je zabrinuo šefa struke Željezničara Edisa Mulalića, a da li će Romantičari sa Drine biti 'tvrd orah' i za bordo momke, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.