Čataković: Dobro se osjećam, jedva čekam da krene prvenstvo

Novajlija u bordo tim se pokazao već u Antaliji

Čataković: Dobro se osjećam, jedva čekam da krene prvenstvo

S. Mlaćo
Sarajevo je danas poraženo od ekipa Kolosa, a sjajnu formu potvrdio je novajlija Hamza Čataković.

Čataković je upisao dva pogotka.

“Stigao sam malo kasnije na pripremama, ali radili smo dobro. Danas smo odigrali dosta dobru utakmicu, nismo zaslužili da primimo tri pogotka, tri iz prekida. To djeluje i na psihu ekipe, ali vratili smo se u utakmicu i možda smo zaslužili na kraju i treći pogodak. Nije bilo vremena za to“, kazao je Čataković za stranicu FK Sarajevo.

Najavljen je kao veliko pojačanje.

“Postigao sam tri pogotka na pripremama, dobro se osjećam i jedva čeka da krene prvenstvo“, dodao je napadač bordo tima.

Sarajevo je današnjom utakmicom završilo pripreme u Antaliji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Dobar igrač u lošem klubu.
3 17
Salgijica
Pripreme su pocetak dominacije heheh
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi