Jaki udari vjetra

Drama u Engleskoj: Avion s igračima Manchester Cityja morao da sleti u Liverpool

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su u gostima ubjedljivo pobijedili Sporting sa 5:0.

City je već jednom nogom u četvrtfinalu Lige prvaka i čini se da su u Lisabonu uspjeli da završe posao što se tiče osmine finala.

Dva gola u sinoćnjoj pobjedi od 5:0 postigao je Bernardo SIlva, dok su se u listu strijelaca još upisali Mahrez, Foden i Sterling.

Igrači Cityja su se danas vratili u Englesku, ali njihov let iz Lisabona nije prošao bez problema.

Naime, avion je trebao da sleti na aerodrom u Manchesteru, ali se to nije desilo. Pilot nije uspio zbog jakog udara vjetra da sleti u Manchester i morao je da pronađe drugo rješenje.

Na kraju su dobili dozvolu da slete u Liverpool i na svu sreću to je napravljeno bez problema. Iz Manchester Cityja su potvrdili da je avion uspješno sletio u Liverpoolu i da je sve u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.