Nastavlja se bh. klupski nogomet

Poznati termini utakmica 20. kola Premijer lige: Po dva meča u petak, subotu i nedjelju

Edmir Škorić

Utakmicama 20. kola narednog vikenda nastavlja se sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon duge zimske pauze, vraća nam se premijerligaški nogomet, a utakmice 20. kola bit će raspoređene na tri dana i ukupno u četiri termina.

Prvi meč igra se u petak 25. februara od 16 sati, a sastaju se Široki Brijeg i Borac na Pecari. Istog dana, od 18 sati, derbi starih rivala Veleža i Željezničara.

U subotu će od 13 sati snage odmjeriti Leotar i Sarjevo, te Sloboda i Tuzla City u gradskom derbiju.

Kolo će se kompletirati s dva meča u nedjelju od 13 sati, a sastat će se Radnik i Posušje u Bijeljini, te Rudar i Zrinjski u Prijedoru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lider na tabeli je Zrinjski sa 48 bodova, prate ga Tuzla City s 36, Borac s 30, Sarajevo s 28, Široki ima 27, Željezničar 26, Sloboda 24, Velež 21 bod... Najugroženiji je posljednjeplasirani Radnik sa samo 12 bodova.

Kao i obično, očekuje nas uzbudljiv nastavak sezone na terenima širom Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.