Poznat termin odigravanja derbija između Veleža i Željezničara

Meč prvog kola proljetnog dijela Premijer lige

Poznat termin odigravanja derbija između Veleža i Željezničara

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se za desetak dana nakon više od dva mjeseca pauze.

Bh. premijerligaši se već više od mjesec dana spremaju punom parom za nastavak prvenstva, a većina naših klubova će za vikend odigrati generalne provjere pred prvo kolo u proljetnom dijelu prvenstva.

Željezničar je danas odigrao "generalku" protiv bugojanske Iskre i ubjedljivo je slavio sa 5:0, te se sada Plavi okreću derbiju protiv Veleža koji ih čeka u prvom kolu nastavka sezone Premijer lige.

S druge strane, Rođeni su veći dio priprema odradili u Antaliji iz koje su se vratili prije nekoliko dana, a Velež će u subotu odigrati posljednju provjeru i to na svom terenu protiv Posušja.

Premijer liga nam se vraća već 25. februara kada ćemo gledati upravo derbi između Veleža i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra u Mostaru narednog petka sa početkom u 18 sati i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja na meču starih rivala.

Velež nastavak sezone dočekuje sa osmog mjesta na tabeli sa 21 bodom, dok je Željezničar trenutno šesti i ima pet bodova više od Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
**** ih petak i utakmica Cccccc,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi