foto: Armin Heric/fkz.ba

Već u subotu u kombinaciji

Armin Hodžić potpisao za FK Željezničar

Samir Mlaćo
FK Željezničar je danas potvrdio dogovor sa mladom Arminom Hodžićem.

Hodžić se tokom zimskih priprema priključio Plavima sa Grbavice, a sada je riješena papirologija i ozvaničena saradnja, što je SportSport.ba prvi i najavio.

Zbog  papirologije je propustio i prvi meč u Mostaru, no sada će biti u kombinaciji za duel sa FK Sarajevo u subotu od 17 sati.

“Armin Hodžić je rođen 29. februara 2000. godine u Tuzli. Prošao je omladinske selekcije Slobode, a potom igrao i za prvim jednu sezonu nakon čega odlazi u Španiju i potpisuje za Alcoron 2020. godine. Iz redova Alcorona išao je na posudbu u portugalski Estoril.

Hodžić je prošao pripreme sa našim Klubom, a pravo nastupa imat će već u subotu protiv Sarajeva“, stoji u objavi FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hodžić je u dresu Slobode i postigao pogodak Željezničaru na Grbavici 2019. godine kada je rezultat bio 2:2.

Nastupa u veznom redu, a zanimljivo da ga je Edis Mulalić na pojedinim prijateljskim utakmicama koristio i u vrhu napada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.