Nevjerovatni zvižduci

Italija ovo ne pamti: Stadion se trese zbog Vlahovića, napadač Juventusa pobjegao u svlačionicu

Haris Zilić

Duel polufinala Kupa Italije večeras igraju Fiorentina i Juventus.

Ovo je i povratak Dušana Vlahovića u Firencu nakon što je ove zime iz redova Fiorentine prešao u Juventus.

Ne bi navijači Fiorentine Vlahovića uzeli na zub da je prešao u neki drugi klub, ali on se odlučio za jednog od navjećih rivala Fiorentine gledajući sa navijačke perspektive.

Da mu ne mogu oprostiti pomenuti potez navijači Fiorentine su to dokazali Vlahoviću i večeras kada su ga od samog početka zagrijavanja ispratili nevjerovatnim zvižducima kakve Italija odavno ne pamti.

Vlahović je sa zagrijavanja samo pobjegao u svlačionicu i nije mu bilo svejedno u tim trenucima.

Fiorentina u dvomeču sa Juventusom ima priliku da prođe u finale Kupa, a ako iznenade Staru damu otvara im se i šansa za nastup na evropskoj sceni naredne sezone.

Sa druge strane, Juventusu bi trofej u Kupu Italije mogao značiti i spas tmurne sezone, ali ne smije se zaboraviti činjenica da je Juventus u nokaut fazi Lige prvaka gdje ih očekuje revanš osmine finala protiv Villareala, a prvi meč je podsjetimo završen remijem 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.