Doveli Vlahovića, a za ljeto spremili još jedno fantastično pojačanje

Juventus kontaktirao Zaniola

Doveli Vlahovića, a za ljeto spremili još jedno fantastično pojačanje

Endin Čaušević

Juventus se već lagano sprema za ljetni prelazni rok, te Stara dama već ima nekoliko fudbalera na listi želja.

Čelnici Juventusa su u januaru odradili sjajano posao jer su uspjeli dovesti Dušana Vlahovića iz Fiorentine koji se već sada pokazao kao pun pogodak.

U Juventusu su već sada mislima u ljetnom prelaznom roku i razmišljaju o igračima koji će pokušati dovesti.

Italijanski mediji prije nekoliko dana su objavili da je Nicolo Zaniolo prva želja Stare dame, te da je sve izglednije da će ovaj fudbaler Rome svoju karijeru nastaviti u dresu Juventusa.

Ovaj 22-godišnjak ima ugovor do ljeta 2024. godine s Romom, ali je odbio mogućnost da produži saradnju. Zaniolo je odlučan da na ljeto napusti klub i pronađe neki novi izazov u svojoj karijeri.

La Gazzetta dello Sport je objavila da je Juventus već napravio prvi korak i kontaktirao Zaniola, te su mu otkrili kakve uslove mogu da mu ponude.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaniolo želi da ide u Juventus, ali sigurno da ga Roma neće pustiti tek tako. Juventus je spreman da plati oko 25 miliona eura za Zaniola, dok se navodi da Roma želi deset miliona više.

U Romi su svjesni da Zaniolo želi da ide i navodno mu neće praviti problem zbog toga, ali da li će ga baš pustiti u redove direktnog rivala ostaje nam da vidimo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Kome je Roma rival?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti