Veliki maler

Novi šok za Irfana Hadžića, Zrinjski će odmah reagovati · Saznajemo

Admin Čaušević

Drugi mandat za u Zrinjskom za Irfana Hadžića je krenuo sve osim na način kako je to planirao ovaj napadač.

Hadžić se zimus vratio u redove višestrukog prvaka BiH i trebao je predstavljati pojačanje nakon što je uspješno sanirao povredu.

S Plemićima je odradio dobar dio priprema, trener Sergej Jakirović mu je redovno davao šansu, a počeo je igrati i takmičarske mečeve.

Protiv Slobode na Tušnju u 22. kolu je bio i starter, ali je zamijenjen nakon 20-ak minuta igre i to radi povrede.

Detaljni pregledi su pokazali da je Hadžić ponovo doživio ozbiljnu povredu koljena te da ga čeka nova duža pauza.

Ovo je za 28-godišnjaka sigurno veliki šok pošto je i prošle godine kada je bio član zagrebačke Lokomotive morao pauzirati nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo Zrinjski će odmah reagovati te će dovesti zamjenu za Hadžića za ostatak sezone. U igri je nekoliko imena, a ostaje da se vidi na koga će pasti izbor.

Inače, od povratka među Plemiće Hadžić je dobio minutažu protiv Rudar Prijedora i Radnika. Oba puta je ušao s klupe. Ispostavilo se da je jedini start, onaj protiv Slobode, za njega bio i koban.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.