Sjajni poljski napadač

Puca na visoko: Lewa otkrio gdje želi nastaviti i završiti karijeru

Eldar Ganibegović

Status Roberta Lewandowskog u Bayernu još uvijek nije riješen.

Poljski napadač ima ugovor do ljeta 2023. godine, no razgovori o njegovom produženju još nisu pokrenuti.

"Robert još nije odlučio o svojoj budućnosti. On i klub se slažu oko jednog -ako se ugovor ne obnovi, prodat će se na ljeto", nedavno je izvijestio ugledni njemački BILD.

U medijima se često pojavljuju senzacionalni izvještaji o budućnosti Lewandowskog. Prema posljednjim vijestima, Lewandowski je bio na meti Barcelone. No, za kapitana poljske momčadi zainteresovani su i drugi klubovi, a među njima je, prema španskom AS-u Real Madrid.

Lewandowski se godinama povezuje s Realom. Kako pišu španski novinari, njegov je pravi san završiti karijeru u Real Madridu i to je prenio svom agentu Piniju Zahaviju.

Istovremeno, "Ace" potvrđuje informacije Bilda da Poljak isključuje napuštanje Bayerna nakon isteka ugovora. Ako se to i desi, bit će to za nekoliko mjeseci, tijekom ljetnog prijelaznog roka. A prema Špancima, Lewandowski je odlučan da to i ostvari.

"S obzirom na to da mu ugovor ističe sljedeće ljeto, procjenjuje se da Lewandowski ne bi trebao koštati više od 50-60 milijuna eura. U augustu će napuniti 34 godine (godinu dana mlađi je od Benzeme) i ima dvije ili tri sezone igra na najvišoj razini", prenosi AS.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Lewandowskog, boje bi mogli mijenjati i Romelu Lukaku i Harry Kane. Belgijac je nezadovoljan u Chelseaju i najvjerojatnije će htjeti otići, dok je Kane prošlog ljeta bio blizu prelaska u Manchester City. Tada se to nije dogodilo.

Pored njih, svakako očekujemo i transfere Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda koji se također povezuju s Realom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.