5

Komentari (5)

King_Kenny
...ovo su ciste gluposti,pa u Realu se dvoume da produze ugovor jednom Benzemi koji je duplo bolji igrac od razrookog,bas ce njega dovesti u 35. godini...ne vjerujem da bi ga uzeli kad bi besplatno igrao.
user1648586469
Ovoj je cisto realno kakve gluposti ti pricas.Benzema ima 35 godina uskoro odlazi i sumnjam sa bi mu produzili ugovor,a ako se ne slazes da je Lewandowski najbolji igrac svijeta zadnje 2 godine onda stvarno nesto nije u redu s tobom.Da i sigurno ga nebi uzeli besplatno nego bi ga jos i platili koliko hoce.Ovo su samo cinjenice.
Dasler
@King_Kenny Prebaci se na rubriku hoker, ragbi, odbojka, nije fudbal za tebe očigledno. Od Lewe duplo bolji, nije niko - posljednih 5,6 godina je sigurno najbolji napadač na svijetu, osim što svi mediji svijeta to prenose i činjenice to govore. S tim što bi ti preporučio da počneš pratiti druge sportove, također bi ti savjetovao da budeš aktivniji na časovima maternjeg jezika, jer si dečko nepimen do bola : počinješ rečenicu sa tri nekakve tačke(...) - šatro ti imaš neki svoj "stil pisanja" xD, osnovne znakove interpunkcije nisi savladao, pa čovječe šta je sa tobom yebo te Lewa i Bayern u pakash, savladaj osnove gramatike, SRAMOTA JE UMRIJETI GLUP!!!
E.Car
Daj 10 napadač u Real pa da ih svi kantaju!!!
Sanska_Prangija
I ja htjedoh reci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.