FOTO: A. Čaušević

Polufinalni mečevi

Kup BiH ulazi u završnicu, danas prva uzbuđenja u Sarajevu i Mostaru

Haris Zilić

Uzbuđenja na fudbalskim bh. terenima nastavljaju se danas prvim utakmicama polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Program od 16 sati otvaraju Sarajevo i Igman Konjic na stadionu "Asim Ferhatović Hase". Bordo tim u ovaj dvomeč ulazi kao favorit, ali sigurno da ekipa iz Konjica neće te tako položiti "oružje", posebno imajući u vidu da imaju sjajnu sezonu u Prvoj ligi FBiH gdje se bore plasman u bh. elitu naredne sezone.

Trebamo napomenuti da je ulaz za utakmicu besplatan, Bordo tim  na ovaj želi nagraditi svoje navijače.

Od 18 sati u Mostaru Velež će dočekati Tuzla City. Ovdje nas sigurno očekuje mnogo uzbuđenja, a oba tima imaju jedan cilj, to je osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Možda malo veći motiv ima tim Veleža jer im je Kup šansa da i naredne sezone igraju u Evropi, dok Tuzla City historijski nastup na evropskoj scnei može osigurati i kroz prvenstvo i kroz Kup takmičenje.

Nema sumnje da nas očekuje itekako interesantna završnica ovosezonskog fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.