Sinoć ga izviždali, a on im se smijao

Navijačima Real Madrida je bolje da ne gledaju šta je Bale objavio na Instagramu

Endin Čaušević

Gareth Bale je sinoć dobio žestoke zvižduke na Santiago Bernabeu kada je ušao u igru na meču protiv Getafea.

Real Madrid je pobijedio pred svojim navijačima sa 2:0 u ovom meču, a priliku u finišu utakmice dobio je i Bale koji je na teren ušao umjesto Karima Benzeme.

No, kada je ušao na teren dobio je žestoke zvižduke i uvrede od navijača kraljevskog kluba, a Velšanin se na sve to samo nasmijao što je dodatno izazvalo bijes pristalica Real Madrida.

"Svađa" Balea i navijača Reala traje već nekoliko godina iako je Velšanin imao svoje blistave momente u ovom klubu.

No, sve je počelo kada mu fudbal više nije bio prioritet i više pažnje je davao igranju golfa što je najviše izazvalo revolt kod navijača Reala. Iako ga na Bernabeu niko ne želi očito je da Baleu to previše ne smeta i dobro se s time nosi.

I pred jučerašnji meč on je objavio fotografije s golf terena i otkrio da poklanja set golf palica, a naravno većina komentara ispod objave je od strane navijača Real Madrida koji su i tu vrijeđali Balea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njima je zasmetalo što je Bale ponovo na dan utakmice više pažnje dao golfu nego fudbalu i mnogi su poručili da jedva čekaju da mu na ljeto istekne ugovor i da napusti kraljevski klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.