I navijačima je dosta umišljenih zvijezda: "Hoćete li još para?"
Foto - Screenshot

Realovi navijači ne štede svoje igrače

I navijačima je dosta umišljenih zvijezda: "Hoćete li još para?"

M. Šljivak

Najbolji svjetski fudbaleri zarađuju ogromne cifre u klubovima za koje nastupaju.

Veliki klubovi ne štede novac kada su plate u pitanju. Gotovo da ne postoji igrač koji ne zarađuje nekoliko miliona na godišnjem nivou, a takva zarada donosi i popratni luksuz.

Automobili koje voze prave su zvijeri. Niko se ne zadovoljava običnim autom, a u Real Madridu i na trening dolaze s mašinama čija je vrijednost nevjerovatna.

Iako je praksa da se na trening dolazi u automobilima klupskog sponzora Audija. jedan dio igrača spreman je platiti kako bi došao svojim prevoznim sredstvom, a među njima su Thibaut Courois i Ferland Mendy.

Oni u na jučerašnji trening stigli u Ferrariju čija vrijednost je nekoliko stotina hiljada eura. Na sve su reagovali navijači Kraljeva koji su im poručili.

"Hoćete li veće plate"?

Oglasi

Dobro pitanje u svakom slučaju...

Susreti Balea s navijačima Reala uvijek su puni tenzija: Ovaj snimak to jasno pokazuje

Real Madrid ove sezone pod vodstvom Carla Ancelottija igra zaista dobro, ali među igračima koji zaslužuju čestitke za svoje nastupe nije velški fudbaler Gareth Bale.

Velšanin je odavno otpisan u klubu. Čeka se njegov odlazak na kraju sezone nakon što mu istekne ugovor, a navijači kao da jedva čekaju ovaj trenutak.

Bale je odavno 'meta' navijača Reala. Prema njihovom mišljenju on je 'rak rana' kluba, a novinari u Španiji ga nazivaju parazitom koji cijedi klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da jedva čekaju da mu vide leđa navijači Real Madrida pokazali su i danas pred trening tima. Dok je Bale dolazio u klub čuli su se povici.

"Ostalo ti je još tri mjeseca", vikali su navijači Kraljeva okupljeni pred trening-centrom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi