Otvorene ponude

Vico Zeljković: "Korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena"

Midhat Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković saopštio je danas kako je napravljen korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena.

Zeljković je poprilično davno najavio izgradnju terena jer klubovi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine sa svakom manjom vremenskom nepogodom imaju katastrofalne uslove za igru.

Predsjednik FS BiH tvrdi da su pristigle dvije ponde za izgradnju terena i danas su one otvorene u prostorijama Saveza.

"Korak naprijed ka izgradnji 12 hibridnih terena. Otvaranje ponuda za projekat rekonstrukcije 12 glavnih terena stadiona u Bosni i Hercegovini, u sklopu projekta NS/FS BiH – Izgradnja hibridnih terena je sprovedena danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Na adresu NS/FS BiH su pristigle dvije ponude međunarodnih konzorcijuma. Prva od konzorcijuma SIS Eastern Europe ltd i Bucomerc d.o.o., a druga od konzorcijuma WICKR group AS, Hellasod SA i Tarkettsports b.v.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otvaranju ponuda prisustvovali su predstavnici oba ponuđača. Javnost će biti blagovremeno obaviještena o rezultatima nakon svih sprovedenih procedura", saopštio je Zeljković.

Koliko će još vremena proći prije nego što bh. klubovi dobiju normalne uslove za igru, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.