Traže novog trenera

Nastavljaju se turbulencije: Jasmin Džidić više nije trener Jedinstva

Endin Čaušević

NK Jedinstvo ponovo prolazi kroz turbulentan period, a klub iz Bihaća napustio je i trener Jasmin Džidić.

Jedinstvo će se do kraja sezone boriti za opstanak u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine i jasno je da stvari ne funkcionišu baš najbolje u redovima ovog kluba.

Za vikend su Bičćani poraženi na svom terenu od Budućnosti sa 2:1 nakon čega je prvo klub napustio vezni fudbaler Mujo Mujagić koji je nakon toga iznio u javnost prljav veš iz svlačionice Jedinstva.

Već danas klub iz Bihaća je ostao i bez trenera jer je Jasmin Džidić odlučio da napusti klub nakon poraza od Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čelnici Jedinstva nemaju mnogo vremena za izbor novog trenera, a u igri je nekoliko trenerskih imena za preuzimanje klupe kluba iz Bihaća.

Pred Jedinstvom je već za vikend itekako važan meč u borbi za opstanak kada će ovaj tim igrati protiv Simm Baua koji je jedno mjesto ispod kluba iz BIhaća, te je to direktan okršaj u borbi za opstanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.