I on je odigrao odličan meč

Modrić u svlačionici čestitao saigračima na novom uspjehu, a jednog je posebno zagrlio i poljubio

Endin Čaušević

Luka Modrić je sinoć svojom maestralnom igrom protiv Chelseaja ponovo oduševio fudbalski svijet.

Real Madrid je u fantastičnom meču na Santiago Bernabeu poražen nakon produžetaka od Chelseaja sa 3:2, ali uspio je da se plasira u polufinale Lige prvaka jer je u prvom meču bilo 3:1 za Real.

Mnogi su u finišu utakmice pomislili da je sve gotovo i da je Chelsea već u polufinalu, ali je potom na scenu stupio nevjerovatni Modrić koji je "izmislio" pogodak kraljevskog kluba za 3:1.

Modrić je fantastičnom asistencijom uposlio Rodryga koji je pogodio za 3:1 i odveo meč u produžetke. Real je početkom prvog produžetka došao do 3:2, te se na kraju plasirao dalje.

Fudbalski svijet je oduševljen bio igrom Modrića u sinoćnjoj utakmici, te je on pokazao da i sa 36 godina na leđima dominira na sredini terena.

Nakon utakmice Modrić je bio u centru pažnje i u svlačionici. Pozdravio je svoje saigrače, a posebno se zaustavio kod Federica Valverdea kojeg je zagrlio i poljubio i poručio mu da je odigrao maestralan meč.

Valverde je bio u veznom redu s Modrićem i Kroosom i odigrao je fantastično, te je sigurno jedan od najzaslužnijih što se Real Madrid uspio vratiti u meč i na kraju plasirati u polufinale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti