FOTO: EPA

Kompletirani polufinalni parovi UEFA konferencijske lige

Slatka osveta Mourinha i Vučice, slavljenička noć za Kolašinca i društvo

Haris Zilić

Kompletirani su polufinalisti UEFA konferencijske lige u premijernoj sezoni.

Roma i Jose Mourinho večeras su servirali slatku osvetu simpatičnom Bodo Glimtu iz Norveške.

Nakon poraza u prvom meču od 2:1, Vučica je večeras slavila sa 4:0 i zakazala polufinalni dvomeč sa Leicesterom. Hat-trick je postigao Zaniolo, a mrežu gostiju zatresao je i Abraham.

Marseille također slavi. Tim sa Velodroma u revanšu je savladao PAOK sa 0:1 i trijumf iz prvog meča od 1:2 u konačnici donio im je prolaz u polufinale. Gol za Marseille postigao je Payet u 34. minuti, a naš Sead Kolašinac je meč odgledao sa klupe za rezervne fudbalere.

Marseille u polufinalu čeka dvomeč sa Feyenoordom koji je je odigrao sjajan meč u Pragu savladao Slaviju sa 1:3 i nakon remija u prvom susretu od 3:3 izborio kartu za polufinale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.