Davno je navikao na to

Salihamidžića su zalili sinoć pivom, a kakva je bila njegova reakcija?

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su na Allianz Areni s navijačima proslavili desetu uzastopnu titulu prvaka Njemačke.

Bayern je sinoć na svom terenu pobijedio Borussiju Dortmund sa 3:1 i matematički osigurao titulu prvaka u Bundesligi što je odličan poduhvat jer je ovo deseta uzastopna titula za Bavarce.

Nakon utakmice igrači su na terenu slavili novi trofej, a naravno nije moglo bez piva kojim su se igrači "kupali" na terenu.

Na kraju se nije izvukao ni sportski direktor ove ekipe Hasan Salihamidžić koji je dobio "besplatno tuširanje" pivom od jednog igrača Bayerna.

Bivši bh. reprezentativac se nije bunio zbog toga i sve je ispratio s osmijehom, te je jasno da mu je najvažnije bilo što je ekipa koju predvodi kao sportski direktor osvojila još jedan trofej u nizu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžiću to nije ništa neobično jer je još prije više od 20 godina po prvi put upoznao ovu tradiciju slavlja u Bayernu kada je kao igrač s ovim klubom postao prvak Njemačke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.