12

Komentari (12)

Juninho
Može se po noći, po noći ne traje post
Juninho
Dobar je Paulaner
OmaBatlak
Hazzan je staarii Fazzan
Robijasi_It
Covjek Musliman fuj
Pajkan
Polilo ga pivom... nije zalio.Znaci nije se ni omrsio
axel42
Čuj čuj bošnja što pljuju preko interneta!! Pa šta vi imate reći Brazzi o vjeri?? Vi kobajagi nekakve muslimančine? Nepijete u svetom mjesecu pa mislite da ste napisali svetu knjigu? Kladionica, kafana, alkohol, žene gotov pa gole, slavljenje nove godine, farbanje jaja, kićenje jelke, paketići a pametujete nešto Brazzi koji je oženjen sa španjolkom i dao djeci medjunarodna imena? Licemjerstvo je čudo!
fukaraslana
Jel to jablsnica - mostar nema tu insana isto ko i vaha , teletovic i ostali otpad
OmaBatlak
Samo ti je "nick" istinit' ..(insanski) Svaka čast!
Emir.D
Ma odavno i on sam zna da nema nista sa islamom. Zena djeca sve svabsko, tako da kad ga poliju pivom za ramazan njemu bezbeli svejedno to jest nema blage veze. Steta !!!
Zulfikar
Sa svime se slazem osim sa tim “svabsko”, naime covjek moze biti 100% švabo i ujedno biti pokoran Allahov rob jer nacionalna ili etnicka pripadnost ne odredjuje vjeru niti stepen iste. Imaš švaba koji su pokorni muslimani dok ujedno imas stanovnika Mekke u poznim godinama koji nikada nisu krocili u mesdzidul harem.
denimen9
Zulfikar objasnio.
Emir.D
Zulfikar sve si lijepo objasnio, samo sto se ja nisam bio dobro izrazio :) Bude mi krivo da ljudi zaborave odakle su, sta su i ko su. Al vidim gore u komentarima svasta pisu tako da najbolje je ovde nista ne pisat :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti