Francuz mora da odluči

Legenda Mbappeu: Prati svoje snove, ako to ne uradiš, žalit ćeš cijeli život

Edmir Škorić

Bivši francuski reprezentativac Jean-Pierre Papin kaže kako je Kylianu Mbappeu preporučio da jednostavo prati svoje snove.

Mbappe, 23-godišnji napadač PSG-a, na ljeto će postati slobodan igrač, ali je pitanje hoće li onda put Madrida na potpis ugovora s Realom ili će pak ostati vjeran Parižanima i potpisati novi ugovor. Jedno je sigurno, deseci miliona eura mu se smiješe šta god da odluči.

Mlada zvijezda PSG-a i francsuke reprezentacije tek treba da donese odluku nakon što je osvojio novu titulu u glavnom gradu, a Papin mu je savjetovao prati svoje snove.

"Ako mu je san otići u Real, on da neka ide. Nikada ne idite protiv svojih snova, naprotiv, morate da se borite da ih ostvarite. Ako je Real ono što želi, neka to i uradi, neka potpiše za madridski klub", poručio je Papin.

"Tako sam rekao i njegovom ocu prošle sedmice. Ako to želi, a ne uradi, žalit će cijeli život", dodao je bivši osvajač Zlatne lopte.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inostrani mediji nas uvjeravaju da je Mbappe već odlučio, ali da će to saopštiti kada odigra i posljednju utakmicu za PSG u ovoj sezoni, a to je za nekoliko sedmica, odnosno 21. maja i nakon meča s Metzom.

Šta god Mbappe odluči, bit će to velika vijest i svi je nestrpljivo čekaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.