Neslužbene informacije

FK Sloboda nije dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi BiH?

M. Šljivak

FK Sloboda, prema određenim informacijama, nije dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Prvostepena komisija za licenciranje klubova, neslužbeno, nije FK Sloboda izdala licencu za takmičenje u narednoj sezoni i tuzlanski tim bi se mogao naći u ozbiljnom problemu.

Službenih informacija zbog politike FSBiH još uvijek nema, ali SportSport.ba neslužbeno doznaje, da je FK Sloboda ostao bez licence.

Ako se ove informacije pokažu tačnim, tim s Tušnja će imati 15 dana da pripremi žalbu na odluku Komisije, a zatim će Drugostepena komisija donijeti konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno na osmom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine s 29 osvojenih bodova, a ako ne dobiju licencu morat će takmičenje nastaviti u nižem rangu takmičenja.

Također, neslužbene informacije govore da su ostali klubovi dobili licence za Premijer ligu, a klubovi koji se bore za Evropu dobili cu licence za nastup u evropskim takmičenjima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.