Spahić: Slatka pobjeda, puno će nam značiti

Sloboda pobijedila Leotar

Spahić: Slatka pobjeda, puno će nam značiti

E. Škorić

U derbiju donjeg dijela tabele Sloboda je s 1:0 savladala Leotar, a gol odluke postigao je Mladen Veselinović u 39. minuti susreta.

Sloboda je nakon šest mjeseci uspjela ostvariti pobjedu, te se nalazi na dobrom putu da ostane u ligi, što je bilo postavljeno kao glavni cilj za novog trenera Amira Spahića, koji je nedavno naslijedio Mladena Žižovića.

Amir Spahić, trener Slobode, sretan je zbog pobjede koja se dugo čekala na Tušnju.

"Slatka pobjeda. Poslije šest mjeseci smo slavili, sigurno da je bilo nedostatka samopouzdanja. Danas korektna utakmica, zaslužena pobjeda jer smo i pored gola imali 3-4 šanse i stativu. Ova pobjeda će nam puno značiti po pitanju samopouzdanja. Naš cilj je ostanak u ligi, a sa ovom pobjedom smo napravili veliki posao", rekao je trener Tuzlaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Trebinju nisu sretni, okreću se novim važnim utakmicama.

"U najavi utamice sam rekao da je Sloboda najspecifičnija ekipa u ligi. To je ekipa koja igra direktno okomito. Radili smo sve ono što nismo htjeli. Ne znam zašto smo se tako ponašali tokom 90 minuta, da ne govorim o individualnim greškama. Idemo dalje, a Slobodi čestitam na pobjedi", rekao je trener Leotara Bodiroga.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi