Poželjeli mu sreću

Ivković komentarisao pobjedu nad Sarajevom, dotakao se i Željovaca koji su ga zvali pred derbi

Edmir Škorić

Borac je pobjedom nad Sarajevom skoro pa osigurao nastup u Evropi naredne sezone.

Golom Jove Lukića Borac je savladao Sarajevo u derbiju 28. kola. Moglo je biti i drugačije na kraju, no jedan detalj presudio je pobjednika.

"Sigurno da smo napravili jedan veliki korak, ali ima još pet utakmica. Dok ne bude matematički potvrđeno, ne možemo razmišljati o tome", kazao je Ivković, dodavši:

"Moram pohvaliti svoju ekipu, a moram odati počast Ćoriću koji je igrao iako je imao smrtni slučaj u porodici, a i pozdravljam i Željovce koji su mi se javili pred utakmicu i poželjeli sreću. Idemo utakmicu po utakmicu, iako još ne znamo gdje i kada ćemo igrati sa Željom zbog kadetskog prvenstva za žene".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac ima za sada ogromnih 10 bodova prednosti nad četvrtoplasiranim Sarajevom i sigurno korača prema Evropi što je bio jedan od glavnih ciljeva, s obzirom da je borba za odbranu titule odavno završena.

Borcu slijedi meč sa Željezničarom, a tu su još dueli sa Širokim, Slobodom, Veležom, dok će u zadnjem kolu gostovati u Posušju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.