Borac poveo u derbiju

Lukić pogodio, gosti protestuju

Borac poveo u derbiju

Edmir Škorić

Borac je poveo protiv Sarajeva s 1:0 u derbiju 28. kola Premijer lige BiH.

Banjalučani se bore za plasman u Evropu, a direktan rival im je upravo ekipa Sarajeva.

Borac je uspio prvi doći do vodstva. Igrala se 34. minuta kada je Jovo Lukić matirao Dizdarevića nakon slabe reakcije gostujuće odbrane.

Igrači Sarajeva prethodno su tražili prekršaj nad Avramovskim i prekid igre jer je ležao, no sudija nije mislio tako i nije prekidao akciju, u kojoj je domaćin nakon nekoliko očajnih reakcija odbrane Sarajeva poveo s 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Avramovski je zbog prigovora dobio žuti karton. Na drugoj strani, Sarajevo odmah prijeti i ima sjajnu šansu upravo preko Avramovskog, ali Ćetković brani njegov pokušaj.

Gol pogledajte na OVOM linku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Trpaj bordo-peksinluk! Bravo Borac! Zeljo ce pretec torpedovsku gamad na tabeli, a na ljetos nam prognozirali ispadanje, a sebi titulu, kakvi jadnici hahahahahahahahahahahahahahahahaha
2 14
Zax
Borac bolji realno za klasu
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi