Trener Villarreala

Kako god završilo, Emery je legenda: Obećanje navijačima je ispunjeno!

Eldar Ganibegović

Nakon prvog poluvremena revanš utakmice polufinala Lige prvaka Villarreal vodi protiv Liverpoola s 2:0. 

Tako je Žuta podmornica anulirala zaostatak s Anfielda iz prve utakmice i očekuje nas paklenih 45, a možda i 75 minuta fudbala.

U poluvremenu ove utakmice nemoguće je, a ne sjetiti se obećanja trenera Villarreala Unaija Emeryja nakon prve utakmice.

"U revanšu ćete gledati potpuno drugačiji Villarreal", rekao je tada ovaj stručnjak i zaista je tako.

Osim što su postigli dva gola, Villarreal igra sjajan fudbal ni nalik onome u dvije utakmice protiv Bayerna i prvoj protiv Liverpoola. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pred nama je historijski trenutak. Naši momci su vrlo ponosni. Dobro smo igrali na domaćem terenu. Nadam se da ćemo pred našim navijačima odigrati najbolje ove sezone i proći dalje", dodao je Emery na jučerašnjoj pressici i čini se da bi mu se snovi mogli ostvariti.

A sada, uživajmo u nastavku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.