Sve je počelo u Francuskoj

Zemljotres na fudbalskoj pijaci: Javila se i Mbappeova majka, otkrila je pravu istinu o svom sinu

Admin Čaušević

Upaljeni su svi alarmi na fudbalskoj pijaci nakon vijesti da je Kylian Mbappe dogovorio produženje saradnje sa PSG-om za još dvije godine. 

Le Parisien je objavio vijest kako je Mbappe dogovorio produženje saradnje sa PSG-om za još dvije godine što je bio početak "zemljotresa".

Prema informacijam francuskog lista Mbappe bi u PSG-u s novim ugovorom na godišnjem nivou zarađivao 50 miliona eura neto, dok bi samo za potpis dobio 100 miliona eura.

U prvi mah je to bila šokantna vijest za sve u Realu koji smatraju da je dolazak Mbappea već završena stvar i da će on biti budući Galaktikos.

Pravu istinu o Mbappeu otkrila je Fayza Lamary, njegova majka i osoba koja vrlo aktivno učestvuje u pregovorima kako s PSG-om, tako i s Real Madridom.

"Nema nikakvog dogovora s PSG-om ili bilo kojim drugim klubom. Diskusije o Kylianovoj budućnosti se nastavljaju spokojno kako bi mu se omogućilo da napravi najbolji mogući izbor", poručila je ona na Twitteru.

Ubrzo se javio i transfer guru Fabrizio Romano koji je poručio da nema dogovora i da će konačna odluka biti donesena uskoro.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Madridska Marca, tradicionalno naklonjena Realu, je objavila vijest da Mbappeova majka tvrdi da su Los Blancosi i dalje prva opcija.

Već sedmicama se iz dan u dan mijenja situacija. Mbappe je čas u Madridu, a čas ostaje u Parizu. Tako da večerašnja dešavanja nisu iznenađenje i sigurno je da će biti sličnih situacija i u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.