Muk u Realu: Mbappe prevagnuo, potpisuje na dvije godine, a za potpis dobija 100 miliona!

Šokantna vijest za Kraljeve

Muk u Realu: Mbappe prevagnuo, potpisuje na dvije godine, a za potpis dobija 100 miliona!

Admin Čaušević

Kylian Mbappe (23) sljedeće sezone neće igrati u Real Madridu, tvrdi Le Parisien.

Pomalo šokantna i razočaravajuća vijest iz Pariza stiže za sve navijače Real Madrida i tiče se igrača koji je već viđen kao novi Galaktikos.

Svi su vidjeli francuskog napadača u dresu Los Blancosa od naredne sezone, međutim posljednje informacije govore da to neće biti slučaj.

Naime, ugledni Le Parisien je večeras plasirao vijest da Mbappe ostaje u PSG-u s kojim je dogovorio novu dvogodišnju saradnju.

Prema pariškom listu Mbappe je prihvatio posljednju ponudu PSG-a vrijednu 50 miliona eura po sezoni neto.

Ali ono što se čini nevjerovatnim je da će za potpis ugovora dobiti cifru od čak 100 miliona eura ukoliko potpiše prije juna.

U PSG-u su ubijeđeni da je produženje ugovora pitanje dana nakon što se otklone i posljednje formalnosti što će se desiti vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Već sedmicama se iz dan u dan mijenja situacija. Mbappe je čas u Madridu, a čas ostaje u Parizu. Tako da posljednje novosti nisu iznenađenje.

Reprezentativac Francuske je ove sezone postigao 35 golova uz 23 asistencije i zaista igra fantastično međutim nema podršku saigrača što se najbolje vidjelo u osmini finala Lige prvaka kada je PSG ispao od Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Ponado se kraljevski klub da dzaba moze zvijezde uzimat dzaba jer su Real Madrid, mozete *****, isto ko i Manchester
4 11
axel42
Pa šta će im Mbappe? Nisu budale toliko platiti kad i bez njeg deru, i uvjek su u vrhu. A gdje je PSG sa Mbappeom?
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi