Da li je to rekao?

Sad će tek sve da gori - Handanovića snimile kamere: "Bravo Valeri!"

Eldar Ganibegović

Inter je večeras osvojio italijanski Kup nakon 11 godina posta. 

Poslije produžetaka savladan je Juventus na Olimpicu rezultatom 4:2.

Dva od četiri gola Inter je postigao s 11 metara. Prvo je u 80. minuti Calhanoglu zabio za 2:2, a onda u produžecima za preokret Ivan Perišić.

Djeluje da su oba penala opravdano dosuđena, no naravno da se navijači Juventusa ne mire s tim, a čak pišu da je golman Intera Samir Handanović nakon utakmice u špaliru sudijama poručio glavnom sucu: "Bravo Valeri!".

Pogledajte i sami procijenite.

Ako je to i rekao, zaista sjajna provokacija za navijače Juventusa, ali i neslana šala koja bi ga mogla dovesti do mnogih uvreda na društvenim mrežama ili na budućim utakmicama s Juventusom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.