Sudija Valeri je jedva čekao da Allegri poludi
Foto - Screenshot

Trener Juventusa isključen u produžetku

Sudija Valeri je jedva čekao da Allegri poludi

Midhat Šljivak

Juventus je večeras izgubio finale Kupa Italije od Intera.

Nerazzurri su na Olimpicu nakon produžetaka slavili s 4:2 uz dva dosuđena penala za aktuelnog prvaka.

Suđenje Paola Valerija večeras se nije dopalo treneru Juventusa Massimilianu Allegriju, a on je to odlučio i pokazati pored terena.

Nije mogao da bude miran. Stalno je protestvovao, a nakon drugog penala krenuo je i u obračun s klupom Intera.

Sudija Valeri je jedva dočekao da to vidi. Potrčao je prema treneru Juventus ai pokazao mu je crveni karton.

OVDJE pogledajte karton za trenera Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
A nije poludio kad dobise penal u 89oj u prvoj utakmici i kad ih sudija spasi poraza od Intera u ligi. Nije poludio prosle godine kad cuadrado udari perisica i namjestise djubrentusu da odu u ligu prvaka, nije poludio prosle godine u kupu kad im sudija dade penal za slobodan pad cuadrada u sesnaestercu i tako prodjose dalje s obzirom da su se u dvije utakmice u kupu samo branili. Sad je nasao da poludi? Fuj kakva odvratna ekipa ovaj djubrentus. Grande Inter gazi slavasni juve!
2 4
Juventini
Fuj jesi ti djubrinter *****. Gledaj istoriju ova dva kluba ko koga vise guzio pa ce ti biti jasno ko je djubrentus a ko DJUBRINTER. AKO MRZIS nemoj da budes tako nekorektan
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti