14

Komentari (14)

Mele
Za penale i pobjedu, nema se sta reci, cisti kao suza, guranje sa ledja, udaranje po nozi se kaznjava. Perisic je hebeno dobar na kraju ove sezone, najbolji igrac lige ...u zadnjih 10 kola i u ovom finalu.
Direktor
Kakva kradja u Rimu sinoć od strane Valerija i Intera, sudije ih drže u borbi sa Milanom za titulu, svako kolo neka sumnjiva situacija u korist Intera, velike poštenjačine hahahahah
Kockoglavi
Imate li jos ovakvih snimaka hahahahah
karlhajncbrazzzo
Ne valja kada hvališ sudiju, ne valja kada ga kudiš. Šta valja onda?
user1643230038
Hahahah... to majstore, samo sviraj.
Marco_Materazzi
A penal za juve u prvoj utakmici u ligi kad ih sudija spasi poraza, pa penal prosle godine kad cuadrado udari perisica i namjestise djubrentusu da odu u ligu prvaka, pa penal prosle godine kad cuadrado pade u sesnaestercu sam, kao da je epi napad dobio i tako djubrentus prodje dalje a u obje utakmice se samo branili? Fuj odvratna ekipa. Grande Inter gazi slabasni juve!
user1652307728
Ovaj portal očigledno uređuje neki fan đubrentusa
Klicko
Pa da juve ne igra nikako ligu 20 godina ne moze ga šinter stići u trofejima hahha
Marco_Materazzi
@Klicko ima i rangers vise titula u ligi od celtica ali su u evropi nula bodova, pa sad znaci li to da su veci klub od celtica. Cisto sumnjam. Inter isto da ne zaigra nikad vise u evropi juve ih ne bi stigao po trofejima!
vence
Majkem, evo da se jave navijaci Milana i pricaju o Evropi.. Svaka cast, al intera.. Kao da su osvojili 15Lp..kad tamo 3.."jedina borba između intera i Juventusa je ko ce prije staviti zvjezdicu na drs.. Juventus trecu ili inter drugu. Bola, Juve vise superkupova ima nego inter skudeta.. Mali je inter i zato i slovom malim @Marco_Materazzi :)
Marco_Materazzi
@vence hahaha boli li svako izgubljeno finale protiv INTERA? Tako je bilo i zadnji put kad smo igrali u finalu superkupa 2005, Inter vas nabusio, tako je bilo i 90ih itd itd. Popisam ti se ja na vasa osvojena scudetta kad ste 20 liga najmanje ukrali. Jedino sta juve moze osvojiti je kupljena liga, u svemu ostalom stara dama samo dodje na teren i rasiri noge da je izje6u. Pozz
vence
Ma kako da ne.. Na apaurinima sam.. Pa zasto nisu nastimali te 2005te? I bilo kad kad su izgubili? Ili pacenici kazu da je nadtimano samo kad osvoje.. Ha ha ha.. A to, oko boli.. Jbga, znate kako je zadnjih 10 godina. inter nije heno ko nije pitao, msm probao :) Pozic :)
King_Kenny
...pa sta ako je rekao?...ne smije cestitati sudiji na odlicnom sudjenju?
Sars33
Cujem snimak ekstra, sve sam cuo... pa de kad stavite video stavite normalan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.