Nisu mogli da vjeruju

Klub objavio lažni raspored utakmica, igrači se hvatali za glavu zbog onog što vide

Midhat Šljivak

Ludu šalu svojim igračima odlučili su prirediti u NFL timu Seattle Seahawks.

Neko je došao na ideju da igračima pokaže lažni raspored za novu sezonu, a njihove reakcije su bili zaista nevjerovatne.

U Seahawksima su se potrudili da igračima predstave najgori mogući raspored. Niko nije mogao da vjeruje šta vide, a Quandre Diggs je posebno reagovao.

Raspored je poslao svojoj djevojci. Nije mogao da vjeruje da osmu godinu zaredom igra na Dan zahvalnosti i pravdao se curi.

"Ne mogu izbjeći. Ne mogu", hvatao se za glavu Diggs i potom je djevojci poručio:

"Ne krivi mene. Ja samO radim ovdje", saopštio je Diggs djevojci putem telefona.

I reakcije ostalih fudbalera su zaista fenomenalne. Ipak, olakšanje je stiglo kada su čuli da sve izrežirano od nekog iz kluba i mogli su da odahnu.

Seahawksi će ipak imati jako težak raspored u novoj sezoni. Čak devet utakmica će igrati protiv timova koji su u prošloj sezoni igrali playoff, ali to je međutim mnogo lakše prihvaćeno nego lažni raspored kojeg su vidjeli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.