"Beast Mode" ponovo u starom jatu?

Lynch pomaže Seahawksima?

"Beast Mode" ponovo u starom jatu?

Seattle Seahawksi su se našli u velikim problemima. Glavni trener Pete Carroll je saopštio da će running back Chris Carson biti van stroja nekoliko sedmica zbog povrede kuka, a doktori vjeruju da će propustiti play-off bez obzira koliko Seahawksi dogurali.

Van stroja su i CJ Prosise, Duane Brown i Rashaad Penny, pa Seahawksima ponestaje opcija u napadu.

Upravo zbog toga se počelo špekulisati o povratku Marshawna Lyncha u Seattle.

Popularni Beast Mode je svojevremeno bio junak navijača Seahawksa, ekipe sa kojom je 2014. godine osvojio Super Bowl. Da su Seahawksi i njihov quarterback sljedeće godine pametnije odlučivali i bacili pas za Lyncha u posljednjim sekundama Super Bowla XLIX, danas bi vrlo moguće imali još jedan trofej u svojim vitrinama.

Nakon izgubljenog Super Bowla XLIX Marshawn Lynch je napravio pauzu, da bi 2017. potpisao za tim iz svog rodnog grada, Oakland Raiderse.

Uslijedila je nova pauza, ali sada bi se "Beast Mode" mogao vratiti u Seattle i pomoći svojoj nekadašnjoj franšizi.

Navodno je Lynch već otputovao u Seattle na razgovore sa členicima franšize, a sada ostaje da se vidi da li će dogovor biti postignut i da li će 33-godišnji running back ponovo u "staro jato".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti