Velež vodi

Haskić ušao, pa u samo nekoliko minuta pokazao kakav je majstor

E. Škorić

FK Velež je poveo protiv FK Tuzla City s 1:0 u meču 31. kola Premijer lige BiH.

Velež i Tuzla City igraju utakmicu bez pritiska, a ona ujedno služi Rođenima kao proba za finale Kupa koje se igra 19. maja u Zenici protiv Sarajeva.

Mostarci su, iako bez rezultatskog impertiva, odlučni da i danas slave protiv Tuzlaka, a za sada su na dobrom putu.

Vode s 1:0, a gol je postigao Nermin Haskić u 59. minuti. Sjajni napadač u igru je ušao u 56. minuti, a samo tri minute kasnije izborio korner, da bi potom ubačaj Salčina iz kornera pretvorio u pogodak.

Mogao je Velež nekoliko minuta kasnije i do 2:0, upravo je Haskić pobjegao odbrani gostiju, no otišao je isuviše u stranu, pa nije uspio pogoditi, a u nastavku akcije Peco šutira pored gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.