Slike procurile u javnost

Ronaldo tajno fotografisan u novom dresu, nema više sumnji gdje će igrati sljedeće sezone

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo individualno iza sebe ima odličnu sezonu, dok se timskim uspjehom i ne može pohvaliti.

Po prvi put nakon dugog niza godina Ronaldo nije osvojio niti jedan trofej. Manchester United je ostao i bez Lige prvaka te se momentalno počelo špekulisati o njegovom odlasku sa Old Trafforda.

Ipak, čini se da su sve dileme otklonjene oko toga gdje će sjajni Portugalac nastaviti karijeru pogotovo nakon posljednjih fotografija koje su procurile u javnost.

Naime, Ronaldo je fotografisan u obje garniture dresova Manchester Uniteda za narednu sezonu te je jasno da će ostati među Crvenim đavolima.

Novi dres podsjeća na onaj iz sezone 1998/99 kada je osvojena famozna trosturka kruna i može se reći da je Adidas ovaj put potpuno pogodio.

Inače u novoj sezoni sezoni United će s klupe predvoditi Erik ten Haag, a Ronaldo je već odobrio njegov dolazak.

"Ono što znam o njemu jest da je odradio odličan posao za Ajax te da je iskusan trener“, rekao je Ronaldo za klupsku TV te dodao:

"Moramo mu dati vremena. Stvari se moraju promijeniti onako kako će on željeti. Nadam se da ćemo imati uspjeha. Sretni smo i uzbuđeni, ne samo kao igrači, već i kao navijači."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim mu sve najbolje i vjerujem da ćemo sljedeće godine osvajati trofeje."

Ronaldo je do sada postigao 24 gola, a svoj učinak može dodatno popraviti u posljednjem kolu na gostovanju kod Crystal Palacea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.