Vatreni navijač Željezničara

Mediji u Srbiji objavili da je preminuo čuveni Stole iz Bora, ali stigao demant

Eldar Ganibegović

Mediji u Srbiji prenose da je preminuo čuveni navijač Stole iz Bora, ali su to njegovi prijatelji demantovali.

Stole iz Bora je decenijama pratio sve utakmice Željezničara, ali i reprezentacije Jugoslavije, a kasnije, nakon raspada bivše države, pratio je reprezentaciju Srbije.

Uviek je uz sebe imao transparent "Stole iz Bora" i na svim velikim takmičenjima i utakimicama bodrio je državni tim, ali i svoj Željezničar.

To što Željezničar već 27 godina igra Premijer ligu Bosne i Hercegovine, Stoleta nije sprječavalo da iz svog rodnog Bora i dalje navija i podržava svoj voljeni tim.

Mediji u Srbiji jučer su objavili da je Stole preminuo što je bila vijest koja je itekako potresla fudbalsku scenu, ali ubrzo je stigao demant. Njegovi prijatelji su se oglasili i poručili da je Stole i dalje živ, te im nije jasno ko je mogao objaviti takvu vijest bez ikakve prethodne potvrde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.