Gospodski potez

Veliki gest Tuzla Cityja!

Admin Čaušević

Tuzla City je danas napravio gest vrijedan svih pohvala. 

Naime, u susretu revijalnog karaktera Tuzla City je gostovao u Srebrenici ekipi Gubera koja se takmiči u nižim ligama RS-a.

Rezultat utakmice je svakako bio u drugom planu, a publika je mogla vidjeti pet golova u pobjedi premijerligaša rezultatom 2:3.

Strijelci za tim koji će u predstojećoj sezoni predstavljati BiH u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu bili su Doffo, Mešinović i Nukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovom prilikom Tuzla City je na čelu sa predsjednikom Almirom Husićem Guber uručila i novčanu pomoć u iznosu od 5.000 KM.

Inače, tuzlanski Plavi do kraja sezone ima da odigraju još jedan takmičarski meč. U posljednjem kolu Premijer lige gostovat će ekipi Letoara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.