Trener tuzlanskog kluba

Spahić bi rado vidio investitora u FK Sloboda: "Ako će nam biti bolje"

Midhat Šljivak

FK Sloboda završio je sezonu na 10. mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci su dosta dugo strahovali za opstanak u društvu najboljih timova, ali na kraju je tim predvođen Amirom Spahićem uspio da sačuva premijerligaški statust.

Trener Spahić zadovoljan je posljednjom utakmicom sezone protiv Željezničara i istakao je kako se nada kako klub više nikad neće biti u ovakvoj situaciji.

"Dobra utakmica. Nije lako igrati protiv Željezničara. Šteta zbog publike, htjeli smo pobjedu", rekao je Spahić i dodao je:

"Došao sam prije 10 kola i bio je cilj opstanak. Nadam se da klub neće više biti u ovakvoj situaciji".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednje vrijeme često se spominje povratak Azmira Husića na čelo FK Sloboda. Spahić ne bi imao ništa protiv toga.

"Ako će nam biti bolje za ulazak sam i Azmira Husića ili bilo koga drugog. Meni je teren bitan, ali svakako da bih volio bolje igrače", rekao je Spahić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.