Da li će još dugo ostati na klupi Plemića?

Jakirović neće u Dinamo, ali mogao bi u drugi klub iz vrha 1.HNL: "Naravno da su zanimljivi"

Samir Mlaćo
Sergej Jakirović gotovo sigurno neće sjesti na klupu Dinama iz Zagreba.

Šef struke HŠK Zrinjski za sada je vezan za Plemiće, a u hrvatskim medijima se špekuliše da bi mogao doći na klupu HNK Rijeka.

Goran Tomić je odstupio nakon poraza u finalu Kupa od Hajduka, pa Riječani sada traže njegovog nasljednika.

Jakirović je kao nogometaš nosio dres ovog kluba, dobro poznaje stanje u 1. HNL i siguran da bi to za njega bio veliki izazov.

"Vidim da je Goran Tomić otišao, a iz Rijeke me još nitko nije službeno kontaktirao. S njim se redovitom čujem i čestitao sam mu, unatoč svemu, na jako dobroj sezoni. Još uoči odlaska u Zrinjski rekao sam da želim dolje napraviti dobar rezultat, a ako uspijem, zanimala bi me uvijek ponuda top četiriju hrvatskih klubova. Ako bi do toga došlo, sjelo bi se i razmislilo o toj opciji. Naravno da je Rijeka zanimljiva, pa igrao sam u njoj i znam što ona znači u hrvatskom nogometu“, istakao je Jakirović za novilist.hr.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodao je da ugovor sa Zrinjskim ima do 2024. godine, no da postoje klauzule u slučaju drugih ponuda.

Jakirović je ove sezone suvereno stigao sa Zrinjskim do titule prvaka u Premijer ligi te je ponio priznanje za najboljeg trenera lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.