Nakon samo jedne sezone

Još jedan odlazak iz Veleža

Edmir Škorić

Iako je prošlog ljeta potpisao za Velež, Tarik Isić već sada napušta mostarski klub.

Isić je s Rođenima imao ugovor do ljeta naredne godine, ali je dogovoren rastanak već sada, pa će ovaj defanzivac potražiti novi klub.

On je u Mostar stigao iz Olimpika kao Slobodan igrač, a itekako će da pamti jedinu sezonu s Veležom jer je osvojio trofej Kupa BiH, ali i igrao evropske mečeve.

Ranije je igrao za Radnik iz Hadžića, Turbinu, Čapljinu, GOŠK, Radnik, Čelik i Perak iz Malezije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U tekućoj sezoni upisao je 12 nastupa u Premiijer ligi, pet u Kupu i šest u evropskim utakmicama. Nije poznata njegova nova destinacija.

Prije njega klub je napustio i Brandao, a naravno najviše je odjeknula vijest da proslavljeni trener Feđa Dudić prelazi na klupu Sarajeva. Za očekivati je u narednom periodu još promjena u sastavu Veleža, koji će ubrzo dobiti i novog trenera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.