Velež se oprostio od Dudića uz snažnu poruku za ono što slijedi

Rođeni traže novog trenera

Velež se oprostio od Dudića uz snažnu poruku za ono što slijedi

Admin Čaušević

Feđa Dudić nije dočekao 100. takmičarsku utakmicu na klupi Veleža.

Dudić je napustio Rođene te je odlučio da svoju trenersku karijeru nastavi u FK Sarajevo s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nakon što je zvanično predstavljen u Bordo klubu stigla je i oproštajna poruka od Veleža gdje je doživio potpunu trenersku afirmaciju.

"Zvanično obavještavamo sportsku javnost, članove, navijače i prijatelje kluba da Feđa Dudić više nije šef stručnog štaba FK Velež.

Treneru Dudiću zahvaljujemo za njegov, zasigurno veliki doprinos u izgradnji uspješnog i stabilnog Veleža, i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku njegove karijere i privatnom životu", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Nakon dijela u kojem se zahvaljuje treneru Dudiću za sve urađeno uslijedila je i snažna poruka za sve ono što slijedi.

"O imenu novog šefa stručnog štaba javnost će biti blagovremeno obavještena.

Idemo dalje, složno, jako i predano, za Velež kakvom težimo. MUSVDG", poručili su popularni Rođeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvanično obavještavamo sportsku javnost, članove, navijače i prijatelje kluba da Feđa Dudić više nije šef stručnog štaba...

Posted by FK Velež Mostar on Thursday, June 2, 2022

Do sada je nekoliko kandidata koji bi moglia naslijediti Dudića na klupi. Jedan od njih je i Meho Kodro, dok se ostali kriju od javnosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1618812033
Svako spominje Feđu ode ovo,ono,a niko Kodru i Trovca koji idu za njima a "djeca su Mostara".
6 4
Cocca87
ide husref u velez....
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi