FK Velež sa novim trenerom u novu sezonu

Osim i Šoše na ručku nakon pregovora: Preuzima li bivši trener Željezničara Rođene?

Haris Zilić

FK Velež još uvijek čeka novog trenera nakon odlaska Feđe Dudića u redove FK Sarajevo.

Najozbiljniji kandidat za preuzimanje kormila aktuelnih osvajača Kupa Bosne i Hercegovine je trofejni bh. trener Amar Osim.

Osim i Šoše danas su pregovarali u restoranu blizu Konjica, a neslužbene informacije govore da je dogovor pao.

Naravno, trebamo još uvijek sačekati zvanične informacije i od strane mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dosta se trenera dovodilo u vezu sa klupom Veleža, a čini se da će bivši strateg Željezničara voditi Rođene u novoj sezoni gdje ih očekuje i nastup u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige.

Stotine mailova stiglo je na adresu Veleža. Menadžeri, prijatelji, znani i neznani, nudili su Veležu trenere. Nije ni čudo, jer je Velež pod vodstvom Senada Husnića i ranije Šemsudina Hasića postao jedan od najbolje organizovanih klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.