Amar Osim sutra donosi odluku

Blizu novog angažmana

Amar Osim sutra donosi odluku

H. Zilić

Amar Osim bi ponovo mogao biti na klupi bh. premijerligaša.

Bivši strateg Željezničara obavio je razgovore sa FK Velež, ranije i sa FK Sloboda, tako da bi sutra trebao donijeti konačnu odluku.

Nakon odlaska Dudića Velež je u potrazi za novim trenerom. Dosta imena se spominjalo, a Osim je posljednjih dana isplivao kao najozbiljniji kandidat.

Velež u novoj sezoni očekuju i nastupi u UEFA konferencijskoj ligi obzirom da su aktuelni osvajači Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane i tuzlanska Sloboda će u novu sezonu ući sa novim trenerom, a kontakti sa Osimom obavljeni su početkom ove sedmice, a konkretni razgovori juče. Pored toga, u Slobodi razmišljaju i o igračkom kadru, no primarna zadaća je riješiti pitanje šefa struke, pa tek onda u dogovoru s njim krenuti slagati igračku križaljku, što je i sasvim ispravno razmišljanje.

U naredna 24 sata znat će se dosta više informacija o sudbini Amara Osima, ali i odlukama Veleža i Slobode, obzirom da za manje od deset dana počinju pripreme za novu klupsku sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nedimSA46
E teško onoj ekipi kojoj je trener ovaj LUTVO MORŽ
5 14
user1651398816
Da mu oca nije bilo on bi smecar bio
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi