Postoji mogućnost da su zajedno

Zvijezda Reala bez ustručavanja, komentar na fotografiji mlade glumice skupio preko 36.000 lajkova

Edmir Škorić

Brazilski nogometaš i zvijezda Real Madrida, Vinicius Junior, impresioniran je španskom glumicom.

Vinicius je na Instagramu ostavio komentar na fotografiju koju je objavila mlada i poznata glumica Ester Exposito i nije oklijevao da joj iskaže ljubav. Onda su fanovi uvidjeli da su oboje trenutno u Miamiju, pa su ubrzo krenule pretpostavke da su zapravo zajedno u SAD-u.

Španska glumica na svoj je zid postavila fotografiju na kojoj se pojavljuje s maramom i gleda u madridsko nebo, odnosno tako je navedeno na lokaciji, iako je storyji "lansiraju" u Miami gdje je na odmoru. Čim je fotografija postavljena, brazilski napadač nije se ustručavao komentarisati s bijelim srcem i emojijima srca u očima.

Viniciusov komentar na njenu fotografiju skupio je preko 36.827 lajkova, što je više čak i od same fotografije.

"Vini uvijek napada", u šaljivom je tonu neko komentarisao ispod njegovog "iskazivanja ljubavi" prema glumici s kojom bi mogao ući u vezu, ako već i nisu...

Što se tiče glumice, ona je bila u vezi sa urugvajskim glumcem Nicom Furtadom. Njih dvoje su počeli vezu krajem prošle godine, no već u aprilu je ona pukla. Ko zna, možda je upravo Vinicius razlog toga...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.